Затварят тоалетните на бензиностанциите

15:42, 17 мар 20 25 2015 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Заради коронавируса членовете на Българската петролна и газова асоциация /БПГА/ предприемат редица мерки за дезинфекция на помещенията и социална дистанция в бензиностанциите. Обслужващият персонал ще бъде сведен до минимум, без да се затруднява зареждането с горива, съобщиха от БПГА.

Членовете на БПГА вече са преустановили продажбата на непакетирани храни и са премахнали седящите места в зоните за хранене.

Гешев заговори за военно положение

Като последваща мярка свободният достъп до тоалетните на бензиностанциите ще бъде прекратен по преценка на всеки от операторите. Това се налага, тъй като пред и в тоалетните се струпват множество хора, особено след затварянето на кафенетата и ресторантите по магистралите и основните пътища в страната. Създава се огромна опасност от пренасяне на заразата, заради което единственият превантивен способ е да се спре свободният достъп до тези помещения.

"Вярваме, че нашите клиенти ще проявят разбиране към всички мерки, които компаниите от БПГА предприемат за ограничаване на вирусната инфекция", пише в съобщението.

Около 200 доброволци са се отзовали да помагат в МБАЛ "Александровска"

TOPNOVINI.BG призовава за дисциплинирано и отговорно поведение пред изпитанието COVID-19. Да се обединим около каузата да запазим живота и здравето на най-близките си.

#ОстаниВкъщи - спаси човешки живот!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама