Изненадващ допинг тест за Кубрат Пулев

09:47, 18 мар 20 / Спорт 25 2589 Шрифт:
Цветилена Симеонова Автор: Цветилена Симеонова

Най-добрият ни професионален боксьор Кубрат Пулев е бил подложен на проверка от Световната антидопингова агенция (WADA), съобщи самият той в социалните мрежи. Пулев публикува снимки как дава кръвна проба в дома си в София.

Направо не мога да повярвам“, написа Кобрата. Пред лицата на WADA той е дал и проба урина.

Пулев трябва да се бие с Антъни Джошуа в мач за световната титла на Международноата боксова федерация. Двубоят между двамата бе насрочен за 20 юни в Лондон, но е вероятно да бъде изместен за юни заради разпространението на коронавируса в Европа. Имаше идея мачът да се играе без публика, но щабовете и на двамата боксьори не се съгласиха. Новата дата ще зависи и от това кога английският футболен шампионат ще може да бъде подновен.

Само преди дни внезапна проверка сполетя и Тервел Пулев. "В 8.00 часа бях стриктно проверен от WADA, независимо от мерките, които са взети в световен мащаб в борбата с пандемията COVID-19. Независимо, че спортни мероприятия са абсолютно спрени и забранени", написа тогава той.

 

TOPNOVINI.BG призовава за дисциплинирано и отговорно поведение пред изпитанието COVID-19. Да се обединим около каузата да запазим живота и здравето на най-близките си.
#ОстаниВкъщи - спаси човешки живот!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама