В четвъртък ще е слънчево

06:30, 19 мар 20 25 1813 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

В четвъртък ще преобладава слънчево време. Около и след пладне над Източна България ще има временни увеличения на облачността, без валеж. Вятърът ще е слаб от север-северозапад, в Югоизточна България - до умерен от североизток. Максималните температури ще са между 13 и 18 градуса.

Над Черноморието ще преобладава слънчево време. Вятърът преди обяд ще е умерен от север, след обяд ще отслабва и ще се ориентира от изток. Максималните температури ще са между 10 и 14 градуса. Температурата на морската вода е 9-11 градуса. Вълнението на морето ще е 3-4 бала.

Над планините ще е предимно слънчево. Ще духа до умерен север-североизточен вятър. Дневните температури ще се повишат и максималната на 1200 метра ще е около 7, на 2000 метра - около 0 градуса.

В петък и събота затоплянето ще продължи и в събота максималните температури ще достигат, в отделни райони и ще надхвърлят 20 градуса. Ще преобладава слънчево време. Вятърът ще е слаб, в петък в източните райони - североизточен, в Западна България ще е почти тихо, в събота - временно от юг.

През нощта срещу неделя облачността бързо ще се увеличи.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама