Разследват убийство на мъж в столицата

10:49, 19 мар 20 / София 25 2045 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Софийска градска прокуратура води разследване за извършено умишлено убийство. Първоначално разследването е било ръководено от Софийска районна прокуратура за склоняване към самоубийство.

В хода на разследването е било установено, че лице с инициали К.Н строял къща в кв. „Горна баня“ в столицата. За целта бил наел работници, но в края на януари договорните отношения били прекратени, поради финансови разногласия. След това мъжът ангажирал друго лице с инициали Г.П. за довършване на строителните работи.

Разследват смъртта на охранител в София

На 13 март вечерта наетият 59-годишен работник е бил приет по спешност в „Пирогов“. Пострадалият бил докаран в болницата от неговия работодател, който заявил, че чул силен тъп шум, наподобяващ падане на човешко тяло отвисоко. Видял работника да лежи на земята, след което го транспортирал за оказване на медицинска помощ. По-късно пациентът е починал.

Медицинската експертиза показва, че смъртта на мъжа се дължи на тежка съчетана черепно-мозъчна травма и гръдна такава. Установени са множество увреждания – в областта на главата, счупвания на ребра и лявата лъчева кост, кръвонасядания на горните крайници.

Провеждат се редица процесуално следствени действия по установяване извършителя на престъпното деяние.

TOPNOVINI.BG призовава за дисциплинирано и отговорно поведение пред изпитанието COVID-19. Да се обединим около каузата да запазим живота и здравето на най-близките си.
#ОстаниВкъщи - спаси човешки живот!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама