Слави Ангелов след побоя: Важното е да не губим посоката

19:04, 19 мар 20 25 2916 Шрифт:
Антония Иванова Автор: Антония Иванова

Главният редактор на „168 часа“ Слави Ангелов коментира за първи път нападението над него. Той стори това с пост във Facebook.

"Каквото и да се случи, важното е да не губим посоката. Да знаем къде е светлината", пише Ангелов в социалната мрежа. "Може и да ни ударят. Може и да ни съборят. Може да се учим наново да ходим. Правил съм го вече няколко пъти. Боли и е трудно, но е велико, защото е ново начало. Повярвайте, това никой, никога не може да ни отнеме!", гласи постът му.

Журналистът беше нападнат пред дома му във вторник вечерта. Основната версия, по която работят от полицията и прокуратурата, е, че журналистът е бил пребит заради работата си.

Венелина Гочева: Слави Ангелов е в тежко емоционално състояние

В момента Слави е контактен, няма опасност за живота му, съобщи издателят на "24 часа" и "168 часа" Венелина Гочева. По думите й има един идентичен случай на този побой – на маркетингов директор на "Левски". През лятото на миналата година той е бил пребит по абсолютно същия начин.

TOPNOVINI.BG призовава за дисциплинирано и отговорно поведение пред изпитанието COVID-19. Да се обединим около каузата да запазим живота и здравето на най-близките си.
#ОстаниВкъщи - спаси човешки живот!

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама