URBO Live#ЖивотВкъщи #АзОставамВкъщи с първи концерт тази вечер

15:15, 20 мар 20 / Любопитно 25 1301 Любомира Николова
СНИМКА: URBO

D2 ще открият виртуалната сцена на URBO Live с вълнуващ концерт със специални гости и още интересни изненади тази вечер в 21.00 ч. Целият концерт ще може да бъде гледан безплатно тук или с виртуален билет на символична цена от платформата на URBO.

Концертът ще бъде излъчен на Facebook страниците на URBO, D2, Joker Media Rental и Streamer.bg

#ЖивотВкъщи и #АзОставамВкъщи е инициатива на URBO и Joker Media Rental. Целта на инициативата е да подкрепи заетостта на работещите в събитийната индустрия в този труден момент и да призове хората да останат по домовете си, но и да им даде възможност да се забавляват, като направи престоя по домовете малко по-лесен и интересен.

URBO с инициатива #ЖивотВкъщи #АзОставамВкъщи

Онлайн излъчванията ще са безплатни и достъпни за всички, включително и извън България. Във времена, в които няма нищо сигурно, съпричастността е основополагаща за нас като общество. Ще се радваме да подкрепите българските артисти, музиканти и малки арт центрове чрез закупуване на виртуален билет на символична цена през платформата на URBO. За билети и повече информация за предстоящите събития: https://urboapp.com

„ За нас ще е чест и удоволствие да открием тази прекрасна инициатива! Както повечето нормални и работещи българи, хората на изкуството също търпят огромни загуби. Ние отменихме 12 напълно разпродадени събития само през март, но сме напълно солидарни с предприетите от държавата мерки. Нека след като всичко отмине, да обичаме и подкрепяме още повече българското, и да се забавляваме отново, както само ние българите си знаем. Вярвам, че нашето общество ще излезе много по-сплотено и силно от тази ситуация. Ще се радвам да се „видим” в петък”, коментира Митко Кърнев от D2.

От тази седмица България ще има възможността да се наслади на онлайн представления като концерти, театър и stand-up комедия на живо, онлайн курсове на различни теми и др. Организаторите са помислили и за по-малките, като ще се опитат да предложат забавни занимания и за тях, куклен театър, кръжоци, идеи за игри и занимания вкъщи.

Целта на инициативата е да призовем българското общество да каже #АзОставамВкъщи и да каже и на други колко е хубаво да имаш и #ЖивотВкъщи, а след края на ситуацията, всички ние Ви молим да пазарувате повече български стоки, да купувате от по-малките квартални магазини, да излизате повече по ресторанти, клубове и атракции, да ходите на концерти и турове, в съседното село или малък град. Да отделите каквото можете за бизнеси в нужда. Нека всички заедно да си помогнем“, заяви Андрей Лилов, CEO на URBO.

TOPNOVINI.BG призовава за дисциплинирано и отговорно поведение пред изпитанието COVID-19. Да се обединим около каузата да запазим живота и здравето на най-близките си.
#ОстаниВкъщи - спаси човешки живот!

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.