Поредна фирма с дарение за „Александровска“

15:04, 22 мар 20 / София 25 3428 Шрифт:
Редактор: ТопНовини Автор

"Белла България" АД стана поредната фирма, която направи голямо дарение в полза на Александровска болница.

Две вериги даряват 300 хил. лева за осем дихателни апарата

Дарениетио е в размер на 100 000 лева. С него ще бъдат закупени респиратори и друга апаратура, нужна за лечение на усложненията от коронавируса.

Ето и официалното съобщение на компанията:

В знак на загриженост и съпричастност с призива на ръководството на Александровска болница, на която е възложено да организира специално отделение за най-тежките случаи на COVID - 19, също да закупи дихателни апарати и друга апаратура за необходимото лечение на тежките случаи, по решение на собствениците на "БЕЛЛА БЪЛГАРИЯ" АД от днес, хранителната компания незабавно отделя 100 000 лева от бюджета си в полза на Александровска болница.

Фирма дарява на „Александровска“ нужната сума за един респиратор

След проведено съгласуване с директора на болницата проф. Костадин Ангелов, средствата ще бъдат преведени на болницата в първия работен ден на седмицата.

От компанията приканват всеки, който има възможност да отдели средства за тази кауза, "за да подготвим здравната система и да се справим заедно в битката за спасяването на повече човешки животи".

 

TOPNOVINI.BG призовава за дисциплинирано и отговорно поведение пред изпитанието COVID-19. Да се обединим около каузата да запазим живота и здравето на най-близките си.
#ОстаниВкъщи - спаси човешки живот!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама