Кобрата: Политиците си доказват кой е по-по-най, докато ние разчитаме на тях

21:34, 22 мар 20 / Спорт 25 3066 Шрифт:
Редактор: ТопНовини Автор

"Няколко пъти се спирам да не говоря по настоящата тема, но виждайки неадекватността на много от политиците, ще си позволя няколко максимално сдържани и мили изречения", това написа в социалната мрежа Кубрат Пулев по отношение на ситуацията около коронавируса у нас.  

Кобрата: Егоистично е да мисля за мач в момента

"В началото на трета световна война и нов световен ред, представяте ли си, как ми изглеждат нашите политици, продължавайки да си играят на БСП, ДПС, ГЕРБ, БЗНС, ТКЗС, ГЪЗИСЕ и др. подобни?! Това ме води до извода, че те изобщо не си дават сметка за сериозността на проблема и че те дори все още не отчитат, че има проблем", пише Пулев. 

Снимка: БГНЕС

"Виждат го, като някакво много опасно “вирусче”, което чакаме да отмине. Но не осъзнават, че коронавируса е малкото зло, което вече е обърнало истински пагубни други проблеми. Продължават да се борят за водачеството в държавата, да си доказват кой е по-по-най, а всъщност, са в уплах от ситуацията", смята боксьорът ни. 

"Нямат представа, какво предстои, а ние - седем милиона българи, милите, разчитаме на тях! Е, тежко ни! Аз ли трябва да ви го казвам бе, приятели мои! Сядайте заедно, съберете специалисти във всички сфери, защото в България има истински талантливи и умни професионалисти, и създайте план на действие", призова Кобрата. 

"Сметнете прецизно вариантите и направете най-добрия план, от който дори и други държави да взаимстват. Забравете егото, комплексите и скапаните си партии! Защото, да чакаме да отмине вируса и междувременно, партийно рекламиране, със заучените фрази и нападки, за мен означава неадекватност със ситуацията, за което ще платим най-скъпо", смята той. 

Борисов за ветото на Радев: За разлика от популистите, ние носим цялата отговорност

"Ние, българите, сме древен, храбър и умен народ и настояваме за единство, не само на думи! Огромни благодарности на генерал Мутафчийски и всички лекари, които се борят срещу вируса въпреки риска", заключи Кубрат Пулев. 

TOPNOVINI.BG призовава за дисциплинирано и отговорно поведение пред изпитанието COVID-19. Да се обединим около каузата да запазим живота и здравето на най-близките си.
#ОстаниВкъщи - спаси човешки живот!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама