Филм с Брад Пит най-подходящ по време на пандемията

18:40, 26 мар 20 / Любопитно 25 2741 Шрифт:
Виолета Иванова Редактор: Виолета Иванова

Филмът „Z-та световна война“ с Брад Пит е най-подходящт за гледане по време на пандемията от коронавирус, препоръча журналистът и кинокритик на изданието "Collider" Ели Гемил.

Според нея той е много по-подходящ от „Зараза“ на режисьора Волфганг Петерсън с участието на Дъстин Хофман и Морган Фриймън.

„Z-та световна война“ е единственият филм, който наистина ни помага да се отпуснем, въпреки, че в него се разказва напрегнатата история, свързана с пандемия от страшен вирус, който превръща хората в зомбита. Но това е точният филм, който си струва да гледате“, смята Гемил.

Тя смята, че лентата на режисьора Марк Форстър е актуална, защото в нея е показана настоящата „сюрреалистична действителност“, в която събитията се развиват почти по същия начин, както днес по време на коронавируса. Но най-важното е, че режисьорът е предложил решение на проблема, макар и измислено.

„Плюс това във филма участва Брад Пит. А с него нещата стават по-хубави“, подчерта кинокритикът.

TOPNOVINI.BG призовава за дисциплинирано и отговорно поведение пред изпитанието COVID-19. Да се обединим около каузата да запазим живота и здравето на най-близките си.
#ОстаниВкъщи - спаси човешки живот!

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама