СПОРТ ТОТО дава старт на кампания „Тренирай у дома“

13:25, 30 мар 20 25 1867 Шрифт:
Мануела Алексова Редактор: Мануела Алексова

Днес започва най-новата кампания на Български спортен тотализатор – „Тренирай у дома“. В нея добре познатите лица на СПОРТ ТОТО, както и обичани български спортисти, ще показват как успяват да поддържат добрата си форма и да живеят активно у дома. Лъчезарният и винаги позитивно настроен Део ще даде старт на “Тренирай у дома”.

Тази кампания е още един начин да поддържаме не само тялото, но и духа си. Важно е, дори когато сме поставени в такава извънредна ситуация,  да се опитаме да направим всичко възможно да се грижим за себе си и за здравето си. Решихме, че личният пример е най-заразителен. Затова започваме да качваме онлайн част от домашните си спортни занимания, които могат да се правят от всекиго”, разказва Део.

“Тренирай у дома” е продължение на кампанията  “Предизвикай себе си! Заедно за българския спорт”. В период на социална изолация единственият начин да спортуваш е у дома. Водещите на СПОРТ ТОТО ще покажат, че да тренираш в дома си е не само възможно, но и изключително приятно. Лицата на тотото ще предизвикват популярни български спортисти също да споделят част от своите тренировки.

Български спортен тотализатор е създаден и работи с мисията да поддържа развитието на професионалния и стимулира  масовия спорт в България.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама