105 000 лева срещу 20 стотинки предлага играта „Тото Джокер“

09:45, 01 апр 20 25 2337 Шрифт:
Мануела Алексова Редактор: Мануела Алексова

Този четвъртък в играта „Тото Джокер“ се е натрупал внушителен джакпот. Познаете ли трите двойки позиции и цифри, може да грабнете атрактивната сума от 105 000 лева. И не, това не е първоаприлска шега, а самата истина. Толкова голяма сума не е за изпускане и определено заслужава да ѝ се обърне специално внимание.

Играта „Тото Джокер“ носи големи печалби срещу минимален залог и се откроява с изключителна щедрост. Само за март раздадените печалбите там надхвърлят 600 000 лева.

За щедростта на „Тото Джокер“ от първо лице разказва Станислав Галов. Той спечели над 70 000 лева от играта. Късметлията участва редовно в игрите на тотализатора. Смята, че именно това е формулата за големи печалби. Станислав се доверява на системите за комбиниране, които увеличават многократно шансовете му за успех. Със спечелената сума късметлията планира да закупи имот.

Каквито и да са вашите планове за джакпота от 105 000 лева, можете да се включите в надпреварата за него срещу минимален залог от 20 стотинки.

От СПОРТ ТОТО напомнят на всички участници да представят своята карта ТОТО КЛУБ, когато правят залози. Тя им дава възможност да трупат бонус точки, които да им донесат страхотни допълнителни печалби. В момента тече най-новата кампания „Всеки ден е Великден“.  А залози можете да правите и онлайн на www.toto.bg. Необходимо е да имате регистрация, която става бързо и лесно, а сигурността ви е гарантирана. За съдействие и въпроси по време на регистрацията, може да се обърнете на [email protected].

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама