Подкрепят ли българите създаването на Икономически кризисен щаб? (ИНФОГРАФИКА)

18:20, 02 апр 20 25 2428 Шрифт:
Любомира Николова Автор: Любомира Николова

По-голяма част от българите участвали в анкетата на TOPNOVINI.BG смятат, че трябва да се направи Икономически кризисен щаб. Това показват данните от гласовете в сайта ни.

50.6% от гласувалите са на мнение, че е необходимо да бъде изградена и този вид структура, която да е в помощ както на Министерски съвет, така и на министерствата на икономиката и финансите.

Близо 22% смятат, че това е добра идея и ще е полезна с оглед на задаващата се икономическа криза, следствие на коронавируса.

Резултатите в полза на създаването на Икономически щаб са близо 73%.

Под 20% от анкетираните не са съгласни с това предложение, а 8.30% не ги интересува.

Припомняме, че предложението бе инициирано в началото на седмицата и екипът ни входира писмо в Министерски съвет за създаването на Икономически щаб.

Като естествено продължение на темата потърсихме икономисти, част от които подкрепят идеята и биха се включили в такъв щаб, смятат го за смислено и правилно решение, а не липсваха и такива на противоположно мнение на каквото беше бившият финансов министър на България Муравей Радев.

TOPNOVINI.BG призовава за дисциплинирано и отговорно поведение пред изпитанието COVID-19. Да се обединим около каузата да запазим живота и здравето на най-близките си.
ОстаниВкъщи - спаси човешки живот!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама