Директен сблъсък между враждуващите лагери при дамите в Hell’s Kitchen

11:20, 07 апр 20 / Любопитно 25 2316 Шрифт:
Виолета Иванова Редактор: Виолета Иванова

Тази вечер в Hell’s Kitchen България зрителите на кулинарното състезание ще видят как дамите отново се изправят една срещу друга в битка за надмощие. Сблъсъкът на поколенията този път ще се превърне в схватка кои са „принцесите“ и „пепеляшките“ в кухнята и кои момичета в кой лагер попадат.

Женските пререкания ще нарушат сериозно баланса в кухнята и ще постават на изпитание нервите на шеф Виктор Ангелов, но как ли ще се отразят те на отборното представяне? При сините комуникацията отново ще боксува, а проявено малодушие и една лъжа ще провокират тежки драми в кухнята. Как емоциите ще повлияят при представянето на синия и червения отбор ще разберем след броени часове.

Снимка: Hell’s Kitchen България

Готвенето в професионална кухня понякога е екстремен спорт, а участието в Hell’s Kitchen e като да си в болид на Формула 1, ще каже шеф Виктор Ангелов на своите готвачи и ще ги предизвика. Те трябва да покажат бързина, находчивост и въображение, заедно с умели готварски техники и здрави нерви.

Червени и сини ще се впуснат в ожесточена надпревара, но не за време, а за палачинки. Ще хвърчат искри и креативни готварски творения, а схватката ще е на високи обороти. На финала едни ще леят шампанско, а други – сълзи. Кой ще е отборът победител ще разберете, ако гледате първия епизод за седмицата на Hell’s Kitchen България.

Дамите ще се изправят една срещу друга в стремежа си да покажат надмощие в кухнята и да спечелят одобрението на шеф Ангелов. Емоциите ще са взривоопасни в червената половина на кухнята и изпълнението на поръчките в ресторанта ще бъде заложено на карта. Враждуващите лагери ще се сблъскат челно, но този път в обвинения, че едни само се скатават, за сметка на други, които постоянно се потят в кухнята. Как ще бъдат разпределени силите и дали все пак червените няма да се помирят в името на отбора?

Снимка: Hell’s Kitchen България

При сините войната за територия ще е водеща, но ще протича в мълчание и липсата на общуване между топ готвачите ще опъне нервите на шеф Ангелов. Една лъжа ще го вбеси, а проява на малодушие ще го разочарова. Все пак как ще се справят двата отбора и ще има ли наказани? Гледайте новия епизод на Hell’s Kitchen от 21:00 часа по NOVA.

TOPNOVINI.BG призовава за дисциплинирано и отговорно поведение пред изпитанието COVID-19. Да се обединим около каузата да запазим живота и здравето на най-близките си. 

#ОстаниВкъщи - спаси човешки живот!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама