Орлин Павлов: Ще има продължение на „Завръщане“

13:20, 11 апр 20 / Любопитно 25 1822 Шрифт:
Редактор: ТопНовини Автор

Ще има продължение на филма „Завръщане“, това сподели в ефира на bTV певецът Орлин Павлов, който участва в първата част. Артистът промотира и клипа на песента „Заедно“, който е направен спонтанно с кадри от плаващия концерт и от първия филм.

"Звездно 10" с Вито и какви са вредните навици на Орлин Павлов

Орлин Павлов сподели, че му е трудно да спазва противоепидемичните мерки, но го прави, а единственото, което си позволяват със семейството, е да се возят с колата и да гледат парковете. "Най-тежко ми е да виждам дъщеря си, пълна с енергия, но няма как да я разходя", сподели певецът. Той добави, че извеждат малката Елизабет пред блока, за да походи поне малко навън.

Орлин Павлов ще има онлайн концерт утре в 20 часа и призова хората да си останат вкъщи и да го гледат. „Може, ако искат, да подкрепят мен и музикантите, с които ще сме, с билети, които са 10, 20 и 50 лева. С последния получават и подарък албум. Иначе концертът е безплатен“, каза той.

 

TOPNOVINI.BG призовава за дисциплинирано и отговорно поведение пред изпитанието COVID-19. Да се обединим около каузата да запазим живота и здравето на най-близките си. #ОстаниВкъщи - спаси човешки живот!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама