Спират парното в София след Великден

13:44, 14 апр 20 / София 25 2353 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

„Топлофикация“ има готовност незабавно да пристъпи към общото спиране на отоплението в столицата, след като бъдат изпълнени нормативно изискваните условия - три последователни дни със средноденонощна температура над плюс 12 градуса и прогноза за трайно затопляне на времето. Към днешна дата тези условия все още не са изпълнени, още повече, че в следващите два дни предстои застудяване, съобщиха от компанията.

„Патриоти за София“ искат забрана на каруците в столицата

Дружеството следи постоянно прогнозата за времето, която получава от НИМХ. Съгласно предвижданията на метеоролозите, непосредствено след великденските празници ще бъдат изпълнени нормативните изисквания, за да започне общото спиране на отоплението в столицата.

Пет акта са написани на търговци на пазари в София

Клиентите в сграда - етажна собственост имат възможност по решение на Общото събрание да поискат по-ранно изключване на отоплението. В този случай домоуправителят или упълномощеното лице следва да подаде в дружеството заявление и да приложи решението. Заявленията се приемат и на имейлите за клиенти на дружеството [email protected] и [email protected]. Заявката ще бъде изпълнена в рамките на един работен ден. Досега 4 сгради са поискали предсрочно спиране на отоплението.

 

TOPNOVINI.BG призовава за дисциплинирано и отговорно поведение пред изпитанието COVID-19. Да се обединим около каузата да запазим живота и здравето на най-близките си.
#ОстаниВкъщи - спаси човешки живот!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама