Принц Хари се отказал от лова заради Меган

21:40, 14 апр 20 / Любопитно 25 3287 Шрифт:
Виолета Иванова Редактор: Виолета Иванова

Внукът на кралица Елизабет II - принц Хари, вече се е отказал от лова, защото съпругата му Меган Маркъл не харесвала това занимание, пише вестник „Гардиън“. 

"Предполагам това означава, че той е приключил с лова", сподели известният зоолог Джейн Гудал, която на няколко пъти гостува на Хари и Меган.

Двамата синове на принц Чарлз преди години бяха известни с любовта си към лова. През 2014 г. се появи стара снимка на Хари, гордо застанал над убит от него воден бивол в Африка. Публикацията дойде в момент, в който Уилям и Хари бяха на лов за елени и глигани в горите на Испания.

Оттогава принцовете промениха имиджа си и сега са защитници на опазването на дивата природа и животните в нея.

Британският принц Хари и съпругата му Меган, които се преместиха в Лос Анджелис, след като се отказаха от кралските си задължения, наскоро оповестиха плановете си да учредят нова благотворителна организация, наречена „Арчиуел“.

Принц Хари и Меган разкриха плановете си

Херцогът и херцогинята на Съсекс, чийто 11-месечен син носи името Арчи, преустановиха работата си като висши членове на британското кралско семейство в края на миналия месец. Това им позволява да градят нови кариери, сами да печелят парите си и да прекарват по-голямата част от времето си в Северна Америка.

TOPNOVINI.BG призовава за дисциплинирано и отговорно поведение пред изпитанието COVID-19. Да се обединим около каузата да запазим живота и здравето на най-близките си.
#ОстаниВкъщи - спаси човешки живот!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама