Ед Шийрън дари 1 млн. лири за борба с коронавируса

09:57, 15 апр 20 / Любопитно 25 2405 Шрифт:
Виолета Иванова Редактор: Виолета Иванова

Ед Шийрън е дарил 1 милион британски лири за благотворителни организации и каузи в разгара на продължаващата пандемия от COVID-19. Това съобщиха в интервю за вестник „Сън” близък приятел на музиканта, пише БГНЕС. 

Хитмейкърът на „Shape of You“ в момента живее в Съфолк, където е минало детството му и е дарил на местната общност огромната сума чрез разпределянето им между множество благотворителни инициативи и организации, борещи се с коронавируса.

Шефът на Twitter дарява 1 млрд. долара за борбата с COVID-19

Според източника час от дарението на Шийрън е стигнало и до болници в Ипсуич, които в момента са на първа линия в битката със заразата.

„Времената са ужасни и Ед иска да направи каквото може, за да помогне. Той е много ангажиран с облекчаване на положението на местната общност и знае, че даренията му ще направят огромна промяна”, сподели приятелят на музиканта.

29-годишният Шийрън в момента се самоизолирал в семейния им дом, поставяйки си амбициозната задача да пише по една песен на ден.

TOPNOVINI.BG призовава за дисциплинирано и отговорно поведение пред изпитанието COVID-19. Да се обединим около каузата да запазим живота и здравето на най-близките си.

#ОстаниВкъщи - спаси човешки живот!

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама