Мегадоговор във волейбола напук на пандемията

15:47, 15 апр 20 / Спорт 25 2402 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

В тежките времена на пандемия от коронавирус новото ръководството на Българската федерация по волейбол подписа голям спонсорски договор за 600 хиляди лева. Контрактът ще има огромно значение за бъдещото развитие на детско-юношеските школи в страната, обявиха от федерацията.

Инвеститорът в комплекса „Garitage park” е новият стратегически партньор, който ще финансира българския волейбол с по 120 000 лева годишно до 2025 гСредствата ще се използват за изграждането на структура, която ще подпомага волейболните школи.

Garitage Park“ е мащабен жилищен и бизнес комплекс. В неговите рамки се строи многофункционалната зала "Левски София".

Много се радвам, че във време на безпрецедентна криза не само в България, а въобще в целия свят, има хора със спортни сърца, които са готови да отделят сериозни суми за спорта”, коментира Любо Ганев.

Сумата е сериозна и е предоставена в трудно време, което я прави още по-ценна. Подписването на този първи договор е началната стъпка от дълъг път, който трябва да извървим за едно по-добро бъдеще на родния волейбол”, заяви той.

Любо Ганев е новият президент на Федерацията по волейбол

 

TOPNOVINI.BG призовава за дисциплинирано и отговорно поведение пред изпитанието COVID-19. Да се обединим около каузата да запазим живота и здравето на най-близките си.

#ОстаниВкъщи - спаси човешки живот!

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама