Галя и Ивайло в кулинарна схватка за победа в Hell’s Kitchen България

12:22, 16 апр 20 / Любопитно 25 2564 Шрифт:
Виолета Иванова Редактор: Виолета Иванова

Тази вечер в новия епизод на Hell’s Kitchen България от 21:00 часа по NOVA началната учителка Галя ще се изправи в гореща схватка за оцеляване в Кухнята на Ада срещу в Ивайло от синята кухня. Битката ще бъде титанична, защото и двамата има какво да губят – мястото си в Hell’s Kitchen България.

Снимка: Hell’s Kitchen България

Локомотивът на червените – Галя ще трябва да доказва на шеф Виктор Ангелов, че личният й провал в предишния епизод на шоуто е бил само временно явление и тя с лекота може да продължи да бъде рекордьорът при дамите. При Ивайло ситуацията не е по-различна – той ще е изключително надъхан да покаже на какво е способен и че 9 годишния му опит като главен готвач не само не е за подценяване, но и трябва да бъде зачетен. Ще видим ожесточен кулинарен сблъсък между двамата за благоразположението на шеф Ангелов. Ще има подмолни тактики за успех с предварително добре обмислена стратегия за надмощие, а това ще доведе до открити сражения в кухнята. Кой ще победи ще стане ясно тази вечер. Но в едната половина на Hell’s Kitchen България един готвач ще се превърне в звяр и дори откровените саботажи няма да го стреснат, докато в другата – желанието за победа ще извади на показ тайните слабости на един характер. 

Снимка: Hell’s Kitchen България

Великденският дух и настроение ще доминират в кулинарния дуел между двамата претенденти за оцеляване в Hell’s Kitchen България, но всъщност шеф Ангелов ще тества лесно ли се доверят и достатъчно ли са корави, за да извоюват победа. Галя и Ивайло ще премерят черпаци с невероятен хъс за победа и ще покажат най-доброто от себе си. Накрая ще видим не само топ кулинарни изпъления, но и истинско великденско чудо в Кухнята на Ада. Кой ще победи в схватката и ще се окаже по-добрият готвач от двамата – гледайте довечера от 21:00 часа по NOVA.

Снимка: Hell’s Kitchen България

Вечерното изпитание в Hell’s Kitchen България ще предизвика най-бурните емоции под налягане у готвачите от началото на шоуто до сега. Драмите с новото меню ще минат на заден план, за да остъпят място на предварително минирани проблеми, информационно затъмнение и напрежение до точка на кипене. Същински военни стражения ще предприемат Галя и Ивайло, за да отговорят на очакванията на шеф Ангелов за готвачи с хладен ум, бърза реакция, ясна комуникация и желязна дисциплина в кухните. Ще успеят ли двамата номининирани да защитят куртките си? Дали строевата подготовка и здравото юркане ще са тактика за победа или готвачите ще се държат като в детската градина? Кой ще напусне тази вечер завинаги горещото кулинарно състезание и ще отпадне от ожесточената конкуренция между готвачите за голямата награда от 100 хиляди лева? Гледайте решаващият епизод на Hell’s Kitchen България за тази седмица от 21:00 часа по NOVA. 

TOPNOVINI.BG призовава за дисциплинирано и отговорно поведение пред изпитанието COVID-19. Да се обединим около каузата да запазим живота и здравето на най-близките си.
#ОстаниВкъщи - спаси човешки живот!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама