А1 започва продажбите на Motorola razr

15:18, 16 апр 20 25 1796 Шрифт:
Редактор: ТопНовини Автор

А1 стартира днес продажбите на дългоочаквания модел Motorola razr през електронния си магазин на цена 129,99 лeва на месец с план A1 ONE Unlimited 5XL.

Клиентите, закупили своя нов смартфон онлайн на A1.bg в първите две седмици от доставките - между 16 и 30 април, ще получат безплатно 12 месечни премии по застраховка Моят телефон като комплимент. A1 e единственият телеком в България, който ще предлага Motorola razr

Motorola razr е първият от много време смартфон със значително по-компактни размери, който комбинира технологията на сгъваемия дисплей с флип капак. Устройството е в класически черен цвят, а любителите на иновативните технологии ще останат впечатлени от дизайна на устройството, който има препратки към култовия Motorola Razr V3 от 2004 година. 

Снимка: A1

Сгъваемите смартфони набират скорост, но Motorola razr се отличава с това, че прегъването е хоризонтално, което го прави доста компактен и удобен да се събере еднакво лесно в джоб или в чанта. Сгъваемият Flex View дисплей е с размер от 6,2 инча (15,75 см), като има и наличен втори външен Quick View дисплей, който позволява бърз преглед на основните функции, без да се налага отварянето на смартфона. Устройството има и солидна памет от 128 GB, в комбинация с 6 GB RAM. 

А1 дава двойно повече минути и МВ при презареждане на предплатена карта

Motorola razr залага изцяло на новия стандарт за SIM карти eSIM и не поддържа традиционна SIM карта. Това е още едно доказателство, че ерата на физическите SIM карти е към своя край. Неслучайно А1 започна своята eSIM услуга още през 2019 година, ставайки първият и за момента единствен оператор в България, който предлага новото поколение карти. 

Устройството е с отлична основна камера и отделна селфи камера, но при необходимост селфита могат да се правят и с основната камера, тъй като при затворен капак изображението се показва на втория дисплей. Друга интересна функция е възможността за цветен акцент, при която потребителят може да избере цвят, който да запази, и така да придаде уникалност на кадъра, като направи останалата част от снимката черно-бяла.

 

TOPNOVINI.BG призовава за дисциплинирано и отговорно поведение пред изпитанието COVID-19. Да се обединим около каузата да запазим живота и здравето на най-близките си. #ОстаниВкъщи - спаси човешки живот!

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама