Държавата на тарикатите, в която командват тия с пагоните

17:15, 17 апр 20 25 3353 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Тарикат е българинът. Ще си отиде по родните места, ще седне на софра с родата, ще се наплющи, ще се изпозаразят, и в понеделник обратно по работните места, които уж бил изгубил, коментира във Facebook аниматорът Теодор Ушев.

Май единствените, които са под карантина, са културните институции. Е, за това ли беше цялата дандания, да уморят от глад хората на изкуството? Те и преди това си бяха в интензивното... Пък и едното мижаво предаване, в което отвреме на време им даваха думата, и него им съкратиха, да не би да си въобразят, че могат да мърдат онлайн”, заяви Ушев.

Щото селяните като се върнат в понеделник и задръстят болниците, горките лекари ще припадат на работните си места от изтощение. Тях ще ги излекуват. А медицинският персонал ще се задъхва за 900 лв. на месец, интубирайки великденските им шкембета. Но така е в държавата на тарикатите, в която командват тия с пагоните”, написа още той.

TOPNOVINI.BG призовава за дисциплинирано и отговорно поведение пред изпитанието COVID-19. Да се обединим около каузата да запазим живота и здравето на най-близките си.

#ОстаниВкъщи - спаси човешки живот!

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама