Полицаи прекараха 45 минути в бясно преследване на... прасе

20:59, 19 апр 20 / Любопитно 25 3376 Шрифт:
Антония Иванова Редактор: Антония Иванова

Забавни кадри показват интензивно преследване на четирикрак заподозрян и решителни полицаи в Стамфорд, Кънектикът.

Преследването на решеното да им избяга прасе отнема цели 45-минути и е уловено от кадри, закрепени на полицейските униформи на служителите на полицейското управление в Стамфорд. В един момент във видеото прасето дори минава под краката на един от офицерите, предаде БГНЕС.

Общо трима служители преследвали прасето около имот и брега на езерце в близост до Уиндинг Брук Лейн. Когато опитът на полицаите да заградят прасето се оказва неуспешен, те трябвало да проявят креативност и грабнали кофа за боклук, за да се опитат да го заклещят.

В крайна сметка и прасето, и служителите били толкова изтощени, че с последни сили полицаите успяват да го захлупят с кофата сред възгласи и смях.

„Отне ни 45 минути да преследваме прасето, за да го хванем накрая“, казаха полицаите и добавиха: „О, да, всички сме наясно с множеството шеги, които този инцидент ще роди“.

Полицията заяви, че прасето е откарано в Службата за контрол на животните в Стамфорд, докато се опитат да открият стопаните му.

TOPNOVINI.BG призовава за дисциплинирано и отговорно поведение пред изпитанието COVID-19. Да се обединим около каузата да запазим живота и здравето на най-близките си.
#ОстаниВкъщи - спаси човешки живот!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама