Българският атомен форум организира ученически конкурс

11:15, 21 апр 20 / Култура 25 3015 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Българският атомен форум (БУЛАТОМ) организира конкурс за ученици на тема “ЧИСТА ЕНЕРГИЯ ЗА ЧИСТО БЪДЕЩЕ“, който е посветен на производството на електроенергия по чист и безвреден за природата начин, съобщиха от Булатом. Конкурсът ще се проведе в три възрастови групи. За учениците от 1 до 4 клас състезанието е за рисунка, за учениците от 5 до 7 клас е за рисунка или колаж, а за учениците от 8 до 10 клас ще бъде за визуален проект – компютърна графика или всяка една друга техника, избрана от ученика.

 

В конкурса няма ограничение за техниката, като участниците могат да изпозлват цветни моливи, акварелни и маслени бои, пастели или смесени изобразителни техники върху хартия, картон или платно. Визуалните проекти в най-високата възрастова група могат да бъдат компютърна графика или илюстрация,  компютърен колаж, картина, плакат или друг вид визуален проект по избор на автора.

 

Най-добрите проекти ще бъдат отличени от петчленно жури с представители на Булатом, Българско ядрено дружество, Сдружението на жените в ядрената индустрия и професионални учители по рисуване.

 

TOPNOVINI.BG призовава за дисциплинирано и отговорно поведение пред изпитанието COVID-19. Да се обединим около каузата да запазим живота и здравето на най-близките си.
#ОстаниВкъщи - спаси човешки живот!

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама