Време за равносметка в Hell’s Kitchen България

11:43, 21 апр 20 / Любопитно 25 2257 Шрифт:
Виолета Иванова Редактор: Виолета Иванова

Време за равносметка ще настане тази вечер в новия епизод на Hell’s Kitchen България от 21:00 часа по NOVA. След почти два месеца от старта на най-оспорваното кулинарно състезание за професионалисти останаха половината от участниците в битка за голямата награда от 100 000 лева. След като кулинарната блогърка Соня напусна Кухнята на Ада в решаващия за миналата седмица епизод – претендентите за титлата „Най-добър професионален готвач на България“ вече са най-способните 9-ма. Кой ще бъде следващият, който ще си тръгне и няма да успее да защити мястото си сред най-добрите ще разберем в новите три епизода на шоуто във вторник, сряда и четвъртък.

Снимка: Hell’s Kitchen България

Тази вечер шеф Виктор Ангелов ще изправи до стената своите готвачи с равносметката какво постигнаха в шоуто до този момент и за какво не им стигат силите. Ще научим кой от тях най-много е напреднал в кухнята, кой грее в звезден блясък и кой е късметлията на къщата, както и на кого продължава да му е ниско самочувствието, предал се е без време или пък е най-слабият готвач. Ще настане миг на развълнувани сърца, нахъсани готвачи, огромна доза адреналин, но и ще последва ожесточена битка. Накрая ще научим кои са слабите звена в Hell’s Kitchen България и кои са основните пречки пред сини и червени да разкрият отборния си потенциал. Дали това ще е достатъчно за 9-мата, за да покажат на шеф Ангелов, че заслужават гласуваното им доверие?

Снимка: Hell’s Kitchen България

Неочаквано дневно предизвикателство ще изправи двама в дуел на честта и ще провери уменията им в кухнята. Ще трябва да покажат владеят ли силата на кулинарните техники, могат ли да слушат и най-вече дали чуват. Ще успеят ли топ готвачите да покажат, че заслужават да са в Hell’s Kitchen България или ненадейно ще предизвикат адския гняв на шеф Ангелов? Червени и сини ще трябва не само да са много концентрирани в изпълнението на поръчките, но и изключително мотивирани, за да се справят с поредното изпитание в Кухнята на Ада. Ситуацията ще излезе извън контрол, а положението ще изисква бърза и безкомпромисна реакция. На финала готвачите ще се изправят пред поредния урок от шеф Ангелов и ще научат кой е най-големия грях в кухнята.
 
Какво ще бъде продължението и кой от претендентите за голямата награда в шоуто ще загуби внезапно битката ще разберем тази вечер в новия епизод на Hell’s Kitchen България от 21:00 часа по NOVA.
 
TOPNOVINI.BG призовава за дисциплинирано и отговорно поведение пред изпитанието COVID-19. Да се обединим около каузата да запазим живота и здравето на най-близките си.
#ОстаниВкъщи - спаси човешки живот!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама