Отложиха избора за президент на БФС за неопределено време

16:59, 21 апр 20 / Спорт 25 2256 Шрифт:
Виолета Иванова Редактор: Виолета Иванова

Конгресът за избор на нов президент на Българския футболен съюз (БФС) на 7 юни няма да се състои. Заради пандемията от коронавирус на днешния Изпълком на футболната централа беше взето решението той да бъде отложен за неопределено време, съобщи bTV.

От БФС заявиха, че ще наблюдават ситуацията с извънредното положение в страната и разпространението на COVID-19 и на по-късен етап ще бъде избрана нова дата за Конгреса.

Станислав Иванов: В момента не мисля за трансфер

Беше решено договорът на селекционера Георги Дерменджиев да бъде подновен с шест месеца и влиза в сила от 23 април. В контракта му има опция за 
удължаване с година и половина. Освен това заплатата на специалиста ще бъде намалена с 30%, като това е изцяло по желание на Дерменджиев.

Относно казуса с подновяването на Първа и Втора лига, от централата още веднъж заявиха, че шампионатите ще приключат по един или друг начин, а кога ще бъдат възобновени - зависи от извънредното положение в страната.

TOPNOVINI.BG призовава за дисциплинирано и отговорно поведение пред изпитанието COVID-19. Да се обединим около каузата да запазим живота и здравето на най-близките си.
#ОстаниВкъщи - спаси човешки живот!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама