Бившият шеф на хазарта остава в ареста

17:23, 21 апр 20 25 2164 Шрифт:
Даяна Дюлгерова Редактор: Даяна Дюлгерова

Бившият шеф на Комисията по хазарта Огнемир Митев остава в ареста по разпореждане на апелативния спецсъд. Решението е окончателно и не подлежи на обжалване.

Митев подаде жалба срещу продължаващото му задържане, но специализираният съд в София я отхвърли преди 10-ина дни. Преди Великден по нея трябваше да се произнесе и втората инстанция, но делото бе отложено заради невъзможност на адвокат да се яви, припомня „24 часа“.

Спецпрокуратурата пусна разговори между Васил Божков и братя Найденови (ЗВУЦИ)

Бившият шеф на Комисията по хазарта е следствен по делото на бизнесмена Васил Божков. Той е обвинен за участие в групата на хазартния бос и за длъжностно престъпление.

Домашен арест за обвинен с Васил Божков бивш член на Комисията по хазарта

Мотивите, с които 4-и състав на апелативния спецсъд е оставил Митев в ареста, не са оповестени. По неофициална информация магистратите са преценили, че няма риск обвиненият да се укрие, тъй като той е с чисто минало и добри характеристики. Още обаче не била намаляла опасността от извършване на друго престъпление.

TOPNOVINI.BG призовава за дисциплинирано и отговорно поведение пред изпитанието COVID-19. Да се обединим около каузата да запазим живота и здравето на най-близките си.

#ОстаниВкъщи - спаси човешки живот!

 

 

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама