Големите кавички

10:10, 22 апр 20 / Големите кавички 25 3719 Шрифт:
Василена Йорданова

Казаното отлита, написаното остава. ТОПНОВИНИ подбира най-интересните, колоритни и запомнящи се цитати на родни и чуждестранни политици, общественици, спортисти и звезди.

Големите кавички на седмицата (13 - 17 април)

"Даваме безвъзмездни средства и мога да ви дам поне пет примера. Най-големият от тях е 1,5 милиарда лева за подпомагането на заетост – това не са ли безвъзмездни пари? Или как си представят хората безвъзмездните пари? Да вземем един от правителствените хеликоптери на Авиоотряда и да минем над жълтите павета и да разхвърляме едни пари?...Аз съм много приятно изненадан от феномена напоследък България да се сравнява като възможности с Щатите, с Германия. Стараем се. Ако мерките ни се сравнят като дял от БВП, те ще са съпоставими с държавите на нашето ниво“. Така финансовият министър Владислав Горанов коментира предприетите финансови мерки за подпомагане на засегнатите от кризата с коронавируса.

TOPNOVINI.BG призовава за дисциплинирано и отговорно поведение пред изпитанието COVID-19. Да се обединим около каузата да запазим живота и здравето на най-близките си.

#ОстаниВкъщи - спаси човешки живот!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама