По 10 000 лева гаранция за двамата в колата на Кристиан Николов

11:45, 22 апр 20 25 2665 Шрифт:
Даяна Дюлгерова Редактор: Даяна Дюлгерова

Приятелите на Кристиан Николов, който на Великден направи катастрофа, при която загина журналистът Милен Цветков, излизат на свобода срещу 10 000 лева гаранция, съобщава "24 часа". 

24-годишният Георги, син на депутата Лъчезар Иванов от първия му брак, и 21-годишната Симона, която е приятелка на Кристиан, са обвинени от Софийската районна прокуратура в затаяване на истината. Двамата са били в джипа на младежа, когато е станала катастрофата.

100 000 лева гаранция за майката на шофьора, блъснал Милен Цветков

Вчера прокуратурата привлече като обвиняема и майката на Кристиан, за това, че е дала джипа на сина си, който е бил под въздействие на наркотични вещества – амфетамин и канабис. Определена й бе мярка за неотклонение – гаранция в размер на 100 000 лева. По-късно вечерта полицаи и следователи обискираха дома на Десислава Николова – Пешева в центъра на София.

Обискират дома на майката на шофьора, ударил колата на Милен Цветков

Самият Кристиан ще се изправи днес пред Софийския градски съд, където ще се решава мярката му за неотклонение. Той обаче няма да бъде заведен в Съдебната палата, защото делото ще се гледа по скайп. В съдебната зала ще бъдат само адвокатът, съдията и прокурорът.

Журналистите също няма да бъдат допускани, защото в залата не може да се осигури разстояние от два метра между тях. 

TOPNOVINI.BG призовава за дисциплинирано и отговорно поведение пред изпитанието COVID-19. Да се обединим около каузата да запазим живота и здравето на най-близките си.
#ОстаниВкъщи - спаси човешки живот!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама