Иван Христов се включи в предизвикателството #bottleboxing

13:00, 23 апр 20 / Спорт 25 3360 Шрифт:
Цветилена Симеонова Автор: Цветилена Симеонова

Водещият и продуцент Иван Христов се включи в предизвикателството на „100 малки победи“ и TOPNOVINI.BG #bottleboxing, предизвикан от Момчил Манчев - Момо. В специално видео той показа колко пъти успява да прехвърли малка пластмасова бутилка от минерална вода от едната си ръка в другата, като ги държи на нивото на очите. Поздравяваме Иван, който демонстрира добра концентрация и бързина по време на изпълнението на предизвикателството!

В предизвикателството #bottleboxing  може да се включите и вие. Снимайте и качвайте вашите опити, не забравяйте да използвате хаштаг #bottlebоxing и всяка седмица ще публикуваме най-интересните видеа на TOPNOVINI.BG.

#bottleboxing не е състезание, а забавна и полезна кондиционна тренировка. Може да се практикува периодично, като резултатите във времето да се сравняват. Трябва да се има предвид, че постижение от 120+ чисто изпълнени повторения (пълна амплитуда на движенията на ръцете, ясно броене на повторенията на глас и без изпускане на бутилката) показва много добра моментна цялостна кондиция.

Очакваме ви! #bottleboxing #100malkipobedi

 

TOPNOVINI.BG призовава за дисциплинирано и отговорно поведение пред изпитанието COVID-19. Да се обединим около каузата да запазим живота и здравето на най-близките си.
#ОстаниВкъщи - спаси човешки живот!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама