Пред TOPNOVINI: DARA с изненада към феновете си

11:00, 24 апр 20 / Любопитно 25 2635 Шрифт:
Виолета Иванова Автор: Виолета Иванова

Поп хамелеонът на българската музикална сцена и носителка на наградата “БГ изпълнителка” DARA ще се качи на виртуалната сцена на #ЖивотВкъщи тази вечер от 20:30 часа, за да зарадва публиката с изпълнението на някои от най-големите си хитове.

Ето какво сподели пред TOPNOVINI.BG DARA, броени часове преди първия си онлайн концерт. 

Дара, кое те накара да се включиш в инициативата на URBO #ЖивотВкъщи и да се качиш на виртуалната сцена?

#ЖивотВкъщи е една страхотна инициатива, в която се включих с голямо удоволствие. Много се вълнувам за довечера, защото това ще бъде едно различно участие, каквото не съм имала до момента. Вече близо два месеца не съм се качвала на сцената и страшно ми липсва тази емоция. Събрала съм много енергия в себе си и имам нужда да я споделя с публиката, макар и тя да е виртуална. Харесва ми, че тази инициатива сплотява семейства, фенове и артисти в момент, в който всички имаме нужда от това да бъдем заедно, да се подкрепяме и да се забавляваме.

Кои песни ще изпълниш?

Почти всички мои парчета, които хората вече познават, някои кавъри, както и няколко песни, които изпълних в „Като две капки вода“. 

Как се справяш с изолацията? Какво ти липсва най-много? 

Въпреки изолацията аз имам доста работа както по концерта, така и покрай участието ми в „Като две капки вода“. Репетирам ежедневно и се подготвям старателно за всеки един от образите, които ми се падат. Имам повече свободно време единствено във вторник.

Иначе със сигурност ми липсват разходките сред природата, приятелите ми и феновете, които непрекъснато пътуват от различни краища на България, за да са с мен на всяко участие. Страшно много ги обичам и им благодаря за всичко, което правят за мен през годините!

Как минава деня ти? Как се забавляваш?

Интензивно. През малкото време, което ми остава гледам филми, слушам музика, пея, танцувам, правя йога и играя на онлайн игри.

Обичам да готвя заедно с майка ми. Правим и други интересни неща заедно. Тя например шие дрехи, а аз правя дизайна. За концерта тази вечер успяхме да изобретим заедно много интересен тоалет.

Когато светът се затвори пред нас, какви нови врати се отвориха пред теб?

Вратите към мен. Пълно потапяне в мислите, настроенията и чувствата ми. Според мен изолацията помага за израстването ни в духовен план и ни позволява да погледнем по-сериозно над това какво се случва вътре в нас.

Кое е първото нещо, което ще направиш, когато свърши извънредното положение и вече свободно можеш да излизаш навън?

Ще си купя самолетен билет и ще отида във Варна, за да видя семейството и приятелите си. След което ще посетим заедно любимите ни места и ще направя участие там.

Също така ще снимам видео към новото ми парче, по което работя в момента.

Как според теб ще се промени света след коронавируса?

Надявам се хората да започнат да се замислят по-често кои са истински значимите неща в живота, да ценят повече природата и да я пазят чиста, каквато е в момента. Все още ми е странно и трудно да повярвам, че виждам планината през прозореца си, защото никога преди не се е случвало заради мръсния въздух. Природата в момента си взима кратка почивка от нас, с което трябва да се примирим и след това да се върнем към нормалния ритъм на живот малко по-отговорни и разумни.

TOPNOVINI.BG призовава за дисциплинирано и отговорно поведение пред изпитанието COVID-19. Да се обединим около каузата да запазим живота и здравето на най-близките си.

#ОстаниВкъщи - спаси човешки живот!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама