Уилям, Кейт и децата им аплодираха медиците

20:00, 24 апр 20 / Любопитно 25 2848 Шрифт:
Редактор: ТопНовини Автор

Херцозите на Кеймбридж Уилям и Кейт и техните деца ръкопляскаха, заедно с цяла Великобритания, за да изразят подкрепата си за медиците, борещи се срещу коронавируса, пишат британски медии, предава Нова телевизия. 

Семейството се събра пред вилата си в Норфолк и се включи в националното аплодиране на героите в бяло. Инициативата им беше излъчена по Би Би Си, малко след като принц Уилям направи своя комедиен дебют, заедно със Стивън Фрай, играещ ролята на лорд Мелчет.

Принц Уилям и съпругата му: Нека се погрижим за психичното си здраве

Скечът на херцога за благотворителната телевизионна вечер получи висока оценка от феновете. В него лорд Мелчет провежда видео разговор с внука на кралицата и се шегува с дистанционното обучение и работата от вкъщи. Когато Мелчет му напомня, че наближава времето за ръкопляскане, Уилям отвръща: "На път съм. Нека само видя къде са ми чорапите... и обувките. И панталонът ми".

Секунди след това вратата на вилата в Норфолк се отваря, а от сградата излизат Уилям и Кейт, заедно с децата си - принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи, който отпразнува втория си рожден ден. Съвместното ръкопляскане поде ентусиазираната дъщеря на херцозите.

Във видеото бяха показани и хора от различни точки на страната, които също подкрепят медиците. Сред тях бяха и херцозите на Корнуол Чарлз и Камила. От началото на пандемията Уилям и Кейт непрестанно изразяват благодарността и подкрепата си към лекарите в страната. И този път херцогинята не пропусна тази възможност и заложи на малък трик - облече цялото семейство в синьо.

Кейт често съчетава облеклата на членовете на семейството, особено когато имат съвместна проява. По същия начин херцозите подсказаха какъв ще е полът на третото им дете - за коледната си картичка преди две години всички бяха в синьо. 

 

TOPNOVINI.BG призовава за дисциплинирано и отговорно поведение пред изпитанието COVID-19. Да се обединим около каузата да запазим живота и здравето на най-близките си. #ОстаниВкъщи - спаси човешки живот!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама