Младият шампион Иван Влъчков с перфектно изпълнение на #bottleboxing

09:22, 27 апр 20 / Спорт 25 3796 Шрифт:
Цветилена Симеонова Автор: Цветилена Симеонова

Най-младият шампион на България по автомобилизъм Иван Влъчков изпълни перфектно предизвикателството #bottleboxing на „100 малки победи“ и TOPNOVINI.BG. Той успя да предаде цели 134 пъти за 30 секунди бутилката с минерална вода от едната си ръка в другата. А негов копилот беше и кучето Арес.

Иван Влъчков е пилот на Дамасцена Алба АСК. Носител е на наградата „Най-добър млад автомобилен състезател“, многократен шампион е и по картинг за България. Освен това Иван е и най-младият състезател в международния шампионат FIA GT4, с многократни подиуми. Той е и четирикратен шампион на България в дисциплината Затворен Маршрут с настоящи рекорди на всички трасета у нас в клас 2000 куб. см. без турбо. Иван е настоящ младши механик на Ивелин Терзиев – Фичо в сервиза Vlachkov Racing Team.

Включете се и вие в bottleboxing!  Проверете моментната си кондиция с това забавно и полезно 3️0-секундно упражнение. Целта е с пълно разгъване на ръцете да направите максимален брой чисти повторения (прави удари) за 30 секунди. Ако успеете да броите на глас повторенията в реално време, ще тествате максимално и концентрацията си. Предизвикайте и приятелите си и незабравяйте да използвате хаштаг #bottleboxing #100malkipobedi

Снимайте и ни изпращайте вашите опити и всяка седмица ще публикуваме най-интересните видеа на TOPNOVINI.BG.

Очакваме ви! #bottleboxing #100malkipobedi

Още от #bottleboxing може да гледате в Instagram страницата на „100 малки победи“.

 

TOPNOVINI.BG призовава за дисциплинирано и отговорно поведение пред изпитанието COVID-19. Да се обединим около каузата да запазим живота и здравето на най-близките си.
#ОстаниВкъщи - спаси човешки живот!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама