Над 200 звезди и световни лидери в 24-часов лайвстрийм в помощ срещу пандемията

14:20, 28 апр 20 / Любопитно 25 2340 Шрифт:
Виолета Иванова Редактор: Виолета Иванова

Джулия Робъртс, Джордж У. Буш, Опра Уинфри, Ева Лонгория и Аланис Морисет са сред участниците в „Призив за обединение“, 24-часов глобален лайвстрийм в подкрепа на хората на фона на пандемията от коронавирус.

Събитието, наречено „Призив за обединение“, ще се проведе на 1 май. Очаква се в него да вземат участие над 200 звезди, световни и обществени лидери, в което те ще проведат разговори, ще забавляват и ще преподадат уроци в подкрепа на хората по време на кризата COVID-19.

Бионсе дари 6 млн. долара за психично здраве

Други звезди, които ще бъдат част от събитието, са Дженифър Гарнър, Куинси Джоунс, Манди Мур, Наоми Кембъл, Мартин Шийн и др.

„Призив за обединение“ е 24-часово глобално събитие на живо, което приканва хората от цял свят да отбележат споделената хуманност. Ние ще покажем солидарност с тези, които изпитват болка, страх, самота и мъка - и ще предложим надежда и подкрепа, докато заедно изграждаме новото бъдеще“.

По време на събитието световни лидери ще се присъединят към гражданите на света в споделяне на практики, молитви, песни, размисли и други пърформанси, за да помогнат да „превърнем болката от този момент във възможност за утре“.

Андреа Бочели изнесе спиращ дъха онлайн концерт в Миланската катедрала

Зрителите също ще могат да извършат дарения - доброволна помощ или финансова подкрепа, за усилията в борбата с коронавируса, пише БГНЕС.

Събитието ще започне в 20:00 местно време в петък и ще може да се гледа чрез стрийм във Facebook, YouTube, Twitter, Twitch и LinkedIn, както и на уебсайта Unite.us.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама