Борислав Велков с гневен пост към Мангъров

17:22, 28 апр 20 25 3256 Шрифт:
Любомира Николова Редактор: Любомира Николова

Доц. Мангъров, при цялото ми уважение, но в цивилизования свят жените, които правят секс забременяват по своя воля, а при ковид19 не е точно така! Нали? Доста нелеп пример давате по национална медия във време, в което Ви слушат и децата!", коментира във фейсбук страницата си Борислав Велков, председател на Обществения съвет на БНТ и председател на Съвета на директорите на НДК.

Доц. Мангъров: Няма излекувани от коронавирус у нас, просто им е минало

"От "шведските" Ви примери ми хрумва, но на Ваша отговорност, да отворим НДК и Арена Армеец и после да ги превърнем в полеви болници за тези, които са се срещнали с ковид19, но не са оцеляли след "омешването", пише той.

"Аз не разбирам от тази материя, но под лупа следя какво се случва по света в моята сфера- местата за масово събиране на хора! Няма отговорен човек, който да призовава към това, по начина по който го правите Вие! Аз съм обикновен човек с огромна потребност от социален и културен живот, председател и отговорен за НДК и ми е много мъчно, да го видя затворено за първи път в неговата 40-годишна история!", споделя Велков.

Борислав Велков: Фалшивите новини са толкова опасни, колкото е опасна и епидемията

"Никъде, където има подобни центрове, зали, стадиони и т.н. никой не говори просто ей така - хайде да отворим и да срещнем хората с вируса, пък на оцелелите ще им дадем по един билет бонус пак да дойдат. Говори се за процедури, адаптация на пространствата, адаптация на хората, артистите, цялата свързана индустрия от международни екипи, които ще изживеят това не само физически, но й психически. Та, в този ред на мисли, дали да не бъдете малко по-отговорен, когато призовавате хората да се "омешват" на места, където не носите никаква отговорност! Така де...", пише в статуса си Борислав Велков.

TOPNOVINI.BG призовава за дисциплинирано и отговорно поведение пред изпитанието COVID-19. Да се обединим около каузата да запазим живота и здравето на най-близките си.

 

#ОстаниВкъщи - спаси човешки живот!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама