Роби Уилямс пуска диско албум

15:20, 29 апр 20 / Любопитно 25 2458 Шрифт:
Виолета Иванова Редактор: Виолета Иванова

Роби Уилямс пуска нов албум, носещ духа на диското. Той е вдъхновен от песента на Кайли Миноуг от 2001 г. „Your Disco Needs You", в написването на което е участвал и самият той.

Изпълнителят на „Angels" разкри, че е решил да изостави за известно време парти звученето от предишния си албум „The Heavy Entertainment Show" от 2016 г. и миналогодишния празничен „The Christmas Present", съобщават "Контактмюзик" и БГНЕС.

Освен купонджийски парчета, изпълнителят е включил и песен, в която разказва за своята история с Айда Фийлд, от която той има четири деца и която е спасила живота му в битката със зависимостта от наркотици.

Междувременно австралийската поп кралица Кайли Миноуг наскоро пък разкри, че тя и Роби готвят дует. Двамата се сдружиха покрай мега-хита „Kids" през 2000 г., който стана част от седмия й студиен албум „Light Years".

Авторката на „Spinning Around“ разкри още, че те са написали песен по време на подготвянето на Роби на „The Heavy Entertainment Show“, която може да бъде пусната по думите й „в бъдеще“.

TOPNOVINI.BG призовава за дисциплинирано и отговорно поведение пред изпитанието COVID-19. Да се обединим около каузата да запазим живота и здравето на най-близките си.
#ОстаниВкъщи - спаси човешки живот!

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама