Заразените депутати от ГЕРБ пребориха коронавируса

17:13, 29 апр 20 25 2437 Шрифт:
Topnovini Редактор: Topnovini

Председателят на ПГ на ГЕРБ д-р Даниела Дариткова и народният представител Даниела Малешкова вече са се възстановили от коронавируса.

Двете са дали отрицателни проби за наличието на коронавирусна инфекция, съобщиха от ГЕРБ. Новината, че д-р Дариткова и Даниела Малешкова са болни от COVID-19 бе съобщена на 2 април, което означава, че утре изтича задължителният карантинен период от 28 дни.

Двете благодарят на своите колеги от Народното събрание и на своите близки за оказаната морална подкрепа и очакват с нетърпение да се върнат към служебните си задължения. 

„Благодаря от цялото си сърце на всички, които ме подкрепяха по време на изолацията. Благодаря за милите думи и жестове, за помощта и съпричастността!“, сподели председателят на ПГ на ГЕРБ д-р Даниела Дариткова.

Тя и Даниела Малешкова ще участват в следващите пленарни заседания на Народното събрание, както и в заседанията на своите парламентарни комисии.

TOPNOVINI.BG призовава за дисциплинирано и отговорно поведение пред изпитанието COVID-19. Да се обединим около каузата да запазим живота и здравето на най-близките си.
#ОстаниВкъщи - спаси човешки живот! 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама