БСП отбелязва 1 май с интернет кампания „Работа и доходи“

14:32, 30 апр 20 / Политика 25 2290 Шрифт:
Виолета Иванова Редактор: Виолета Иванова

Тази година БСП ще отбележи Международния ден на труда 1 май с една по-различна кампания в условията на епидемията от коронавирус. Тя ще се проведе през интернет и в социалните мрежи. Кампанията е под мотото „Работа и доходи“ е организирана съвместно с Младежкото обединение на БСП.

"Тази година БСП ще отбележи по различен начин 1 май - Ден на труда и работническата солидарност, празник на вестник "Дума" и левия печат. В условията на пандемия, от БСП се обръщаме към всички да бъдем отново заедно, да бъдем силни и да защитим правата на трудещите се хора!", написа лидерът на БСП Корнелия Нинова в профила си във Facebook.

"Кампанията „РАБОТА И ДОХОДИ” ще се проведе в цялата страна, съвместно с Младежкото обединение в БСП. Тя ще протече в интернет и в социалните мрежи. В кампанията ще се включат Националният съвет на БСП, народните представители, всички структури на БСП от цялата страна и всеки, който счита, че 1 май е ден за празник, но и ден за протест. С качване на своя снимка или снимка от първомайско шествие и послание всеки може да изрази позиция в защита на сигурни доходи, солидарност и социална справедливост или протест срещу нарушаването на човешките и трудовите права. Споделете ваша лична история, свързана с работата и доходите ви", написа още Нинова.

TOPNOVINI.BG призовава за дисциплинирано и отговорно поведение пред изпитанието COVID-19. Да се обединим около каузата да запазим живота и здравето на най-близките си.
#ОстаниВкъщи - спаси човешки живот!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама