Обвинените за побоя над Слави Ангелов остават в ареста

20:08, 30 апр 20 25 3002 Шрифт:
Редактор: ТопНовини Автор

Обвинените за побоя над журналиста Слави Ангелов остават в ареста, реши Апелативният специализиран съд, предава Нова телевизия. 

МВР за Слави Ангелов: Такъв жесток побой не е заради казана дума накриво

Магистратите са намерили достатъчно доказателства, че именно братята - боксьори Николай и Георги Асенови, както и ММА боецът Бисер Митрев са извършили престъплението. При обиските и претърсванията на жилищата им, разследващите са открили множество палки, боксове, бухалки, както и наркотици.

Според прокуратурата това са физическите извършители на побоя. Поръчителите още се издирват, като се смята, че това са бизнесмени, укриващи се извън страната.

Ако тримата обвиняеми бъдат пуснати с по-лека мярка, те могат да се укрият или извършат ново престъпление, мотивираха се апелативните спецсъдии. Решението е окончателно.

Журналистът Слави Ангелов беше нападнат от трима маскирани мъже, въоръжени с метални пръти, вечерта на 17 март тази година. Нападателите бяха задържани на 16 април.

 

TOPNOVINI.BG призовава за дисциплинирано и отговорно поведение пред изпитанието COVID-19. Да се обединим около каузата да запазим живота и здравето на най-близките си. #ОстаниВкъщи - спаси човешки живот!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама