Световната шампионка Ива Пранджева се включи в #bottleboxing

13:00, 04 май 20 / Спорт 25 5398 Шрифт:
Цветилена Симеонова Автор: Цветилена Симеонова

Ива Пранджева е една от емблематичните атлетки не само в България, а и в света. Тя е многократна eвропейска и световна медалистка в дисциплините троен и дълъг скок. На летните олимпийски игри в Атлатна през 1996 г. се класира на четвърто място. Два пъти участва и в телевизионното предаване "Сървайвър" - през 2009 г. стига до финал, а през 2014 г. се класира във финалната петица.

Тя е втората дама, която се включи в #bottleboxing на „100 малки победи“ и TOPNOVINI.BG, предизвикана от треньорката по лека атлетика Маги Христова, която също показа завидни умения с бебешкото шише на своя 11-месечен син. Благодарим ти, Ива!

Включете се и вие в #bottleboxing. Проверете моментната си кондиция с това забавно и полезно 3️0-секундно упражнение. Целта е с пълно разгъване на ръцете да направите максимален брой чисти повторения (прави удари) за 30 секунди. Ако успеете да броите на глас повторенията в реално време ще тествате максимално и концентрацията си.

Снимайте и ни изпращайте вашите опити и всяка седмица ще публикуваме най-интересните видеа на TOPNOVINI.BG. Очакваме ви! #bottleboxing #100malkipobedi

Още от #bottleboxing може да гледате в Instagram страницата на „100 малки победи“.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама