Актьори и певци в подкрепа на благотворителния концерт #ПомогниОтВкъщи2

12:57, 04 май 20 / Любопитно 25 2162 Шрифт:
Даяна Дюлгерова Редактор: Даяна Дюлгерова

Емблематични имена от света на музиката, киното и телевизионния ефир ще озарят с таланта си сцената на второто издание на концерта #ПомогниОтВкъщи в подкрепа на Българския Червен кръст. То ще се излъчи на живо този четвъртък от 20.00 ч. в ефира на bTV, bTV Radio и радио N-JOY, както и онлайн на btvplus.bg и URBO.

Снимка:#ПомогниОтВкъщи 

По време на благотворителното събитие с водещи Андрей Арнаудов, Иван Христов и Мария Силвестър, в продължение на два часа зрителите, слушателите и онлайн потребителите ще се насладят на изпълненията на любими на поколения българи певци и артисти, сред които: Орлин Горанов, Дивна, Даниел Цочев, Павел и Венци Венц, Виктор Калев и Нели Петкова.

Снимка:#ПомогниОтВкъщи 

В концерта ще участват още Тита, Дидо, Митко Кърнев и Радостин Василев от „Д2“, Катерина Евро, Миро, Анелия, Китодар Тодоров, Свилен от „Остава“, Иво Аръков и Даниел Пеев – Дънди. Специална изненада за зрителите обещава и водещият на bTV Николаос Цитиридис, който демонстрира завиден талант и в първото издание на концерта. Всички изпълнения в рамките събитието, продуцирано от bTV и „Междинна станция“ и реализирано с техническото съдействие на Жокер Медиа Рентал, ще се проведат при спазването на строгите мерки за превенция срещу коронавируса, които bTV Media Group прилага.

Снимка:#ПомогниОтВкъщи 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама