Майката на Кристиан плати гаранцията си от 100 000 лв.

18:30, 04 май 20 25 3058 Шрифт:
Даяна Дюлгерова Редактор: Даяна Дюлгерова

Майката на 22-годишния Кристиан Николов, който блъсна и уби с джипа си телевизионния водещ Милен Цветков, е платила гаранцията си от 100 000 лв. съобщи „24 часа“.

Адвокат на Десислава Пешева - Николова е внесъл парите по банкова сметка днес преди обед. Срокът за внасянето им изтичаше на 1 май, но тъй като денят бе почивен, по закон гаранцията може да се плати в първия работен ден.

Адвокат: Майката на Кристиан Николов не е знаела, че той взема наркотици

Десислава Николова бе обвинена за това, че е дала фирмения джип "Ауди Q 7" на сина си, въпреки че е употребил наркотици. През април тя бе арестувана за 24 часа, а после бе пусната срещу 100 000 лв.

Майката на Кристиан Николов е осъждана вече за катастрофа със същия джип

Неин адвокат обжалва размера на гаранцията, но Софийският градски съд отказа да я намали. Един от мотивите бе, че мярката съответства на обществена опасност на деянието, в което Николова е обвинена.

По- късно стана ясно, че синът на депутата Лъчезар Иванов и приятелката на Кристиан обжалват гаранциите от по 10 000 лв. Софийският районен съд ще се произнесе в закрито заседание като вземе предвид възможностите на семействата на двамата и как младежите се издържат. 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама