Масови оставки в „Левски“

18:01, 04 май 20 / Спорт 25 2891 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Оставки в "Левски" след края на извънредното положение. Изпълнителният директор Павел Колев, всички членове на Управителния съвет, както и целият треньорски щаб, начело с наставника Петър Хубчев, се оттеглят. Това обяви самият Колев пред "Дарик", цитиран от bTV.

"Обмислено решение е, не блъф. Но не изключва възможността един нов собственик да ни предложи да останем. Ние сме длъжни в тази ситуация да привлечем вниманието към клуба", заяви изпълнителният директор на "Левски".

Тити Папазов: „Левски" е обречен да бъде вечен

"Бяхме близо до това да си стъпим на краката, дори без постъпленията от генералния ни спонсор. За съжаление, дойде тази пандемия, първенството спря и с липсата на мачове спадна и интересът. Все пак, имаме нелоши приходи от фен магазина, от различни активности, които продължаваме, но за съжаление, при този бюджет който имаме, това не е достатъчно“, коментира Колев и благодари да феновете за безпрецедентната им подкрепа.

Ръководството на клуба е водило разговори с Васил Божков. „Той каза, че няма намерение и възможност да финансира клуба. След това коментирахме дали е готов и при какви условия. Той няма никакво намерение да пречи на "Левски", но остава да видим дали ще има кой да ги вземе. Константин Папазов беше другият натоварен с тази задача. Сега вече зависи от редица фактори, които са извън моите правомощия", обяви Павел Колев.

В момента в клубната каса има едва около 10 хил. лв, след като "Левски" е погасил задъжения към НАП в размер на 59 хил. лв. "Сините" обаче очакват над 200 хил. лв. от УЕФА чрез БФС заради пандемията.

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама