Silentbet: Виртуалните спортове като начин за разчупване на статуквото

10:30, 07 май 20 / Спорт 25 2661 Шрифт:
Мануела Алексова Редактор: Мануела Алексова

Виртуалните спортове са една сравнително нова, но добре налагаща се възможност за всички запалянковци в момента. По своя смисъл е интересна и приятна възможност, заредена с необходимата емоция, която до този момент често се инвестираше в реалните спортни събития. Едва ли някой е очаквал, че резките промени ще доведат до толкова тежки ограничения, както и до замразяване на редица турнири и предстоящи сблъсъци, но фактите са налице.

До този момент можем да преброим на пръсти активните страни, които не са прекратили напълно спортните изяви. Разбира се, телевизионните спортни канали решиха да се фокусират върху златните мигове от миналото, които са познати на всеки, върху коментарни студиа и други разнообразни методи за привличането на вниманието. Предизвикателствата доказаха, че само най-добрите са способни да се адаптират към бързо променящата се обстановка. Ето защо редица букмейкъри интегрираха нови възможности за печалба и забавление, с които да компенсират своите фенове. Тяхното предложение към този момент е единствената чиста форма на спорт, която можем да гледаме, при това напълно безплатно, без реклами, без нужда от специални платени канали и без скрити изисквания. Играчът е в светлината на прожекторите и всичко остава в неговите ръце.

Виртуалните спортове стават все по-предпочитана опция на пазара и в моменти като този са добре дошли. Ако никога не сте се сблъсквали с тях, най-вероятно не сте обръщали внимание в онлайн платформата на букмейкърите. Особено впечатление прави ревюто на Palms Bet от Silentbet, където експертите наблюдават бързо интегриране на лицензирани виртуални спортове и многобройни възможности за залог. Освен това от няколко години можем да забележим не само налагащо се присъствие, но и по-добра графика, както и още повече лицензи на истинските имена на отборите, предлагащи максимален реализъм. Виртуалният спорт по своя смисъл е копие на добре познатите и обичани спортни дисциплини. Там няма да открием само футбол, но и симулации на автомобилни спортове, надбягвания с коне и хрътки, тенис на маса, доброто старо бинго и още много други.

С тях идват и неограничените възможности за забавление. За спортните изненади и обрати отговаря специално разработен алгоритъм с особен нюх към вечните дербита. Както често се случва и в истинската игра, слабите отбори не обичат критики и често обръщат скрипта, детронирайки лидерите. Обратите на виртуалната арена са често срещан елемент, който внася не само удоволствие, но и елемента на изненада.

Феновете на футбола могат да се чувстват особено облагодетелствани, защото освен бързо променяща се графика, виртуалните спортове започнаха да предлагат и редица симулации на актуални футболни първенства. Фантастичните виртуални лиги очевидно ще останат в миналото, вече можем да виртуално копие на английското първенство, италианските дербита и дори на любимите ел класико срещи с красива и плавна графика. Компютърните симулации нямат почивен ден и предлагат забавление 24 часа в денонощието.

Копията на истинските отбори са изключително адекватни на терена, а времето от няколко минути за всяка футболна среща е напълно достатъчно за спортния запалянко да постави залог и да разбере дали печели. Няма нужда от търсене на стриймове, плащане на абонаменти за спортни канали, чакане срещата да започне, както и съдийски грешки - виртуалният спорт работи за играча и не се влияе от нищо друго. Ако не сте почитател на футбола, може да се върнете в славното време на хиподрумите, където конския тропот събираше всяка седмица феновете на конни надбягвания. Надбягванията с хрътки са само на един клик разстояние. Освен богата информация и всички необходими данни за виртуалния ездач, играчът може да прекара колкото време иска за опознаване на всички участници. Всички симулации са с отворен достъп.  

Конните спортове все по-трудно се практикуват и в много малко градове можем да открием активни писти, допълнителните здравни норми също затрудняват практикуването, но във виртуалната симулация всичко върви на високи обороти. Подобен сценарий ще открием и в другите предложения. Този вид забавление все по-често се налага като лидер, защото пести време, не изисква нищо друго от играча, освен да пази доброто настроение, докато печели. И най-важното, виртуалният спорт остава верен на своите фенове дори и в настоящите ограничения.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама