Големите кавички

13:10, 07 май 20 / Големите кавички 25 6683 Шрифт:
Василена Йорданова Автор: Василена Йорданова

Казаното отлита, написаното остава. ТОПНОВИНИ подбира най-интересните, колоритни и запомнящи се цитати на родни и чуждестранни политици, общественици, спортисти и звезди.

Големите кавички на месец април

"Ще припомня само, че клипът в Съдебната палата не беше разпространен от официозите веднага след излизането му в интернет, защото по това време вниманието на публиката беше ангажирано с постановката "коронавирус в съдебната система", по думите на главния прокурор. Спомнете си как преди няколко седмици г-н Иван Гешев публично ме обвини, че нося отговорност за извършените злоупотреби при разпределението на делата, при положение че в одитния доклад не съществуват абсолютно никакви данни за осъществени злоупотреби.

Лъжата смятам, че може да се пробие само с истина и затова поисках публикуването на доклада. "Оскар"-ът за главна роля в този сценарий обаче заслужава правосъдният ни министър г-н Кирилов. Според него в доклада има сигнали за разпределение на дела от "действително странни места по света и достъп от екзотични острови". Това, което ме учудва, защо все още не е сезирал главния инспектор г-жа Точкова, за да провери тези сигнали. Във връзка с това категорично заявявам, че твърденията на министъра не са факт. Хората обаче останаха с усещането, че в този доклад се съдържат данни за огромни злоупотреби с техните права, благодарение на "клоаката", в която се е превърнало медийното ни пространство...

Режисираният скандал с оповестяването на манипулирана информация за данните в одитния доклад бе последван от грозното и пошло "активно мероприятие" в Съдебната палата, което е дело на същите сценаристи. Целта е да спечелят общественото мнение на своя страна, за да ме отстранят. По метода на натрупване на публиката един след друг се прожектират кадри за "греховете" на Лозан Панов, за да накарат хората да повярват, че всички са маскари. Тезата на сценаристите, подкрепена със скалъпени от самите тях доказателства, е, че Върховният ни съд има председател, който манипулира разпределението на делата и ги лишава от справедливост. Нещо повече! Този човек няма елементарен морал, вижте как е превърнал храма на Темида в "истински бардак" и час по-скоро трябва да се премахне. Ето в такава държава живеем!". Думи на председателя на ВКС Лозан Панов в интервю за "Дневник" във връзка с отнемането на стопанисването на сградата на Съдебната палата.

 

Напишете коментар
Коментари: 1
1 Todor R 21:04, 07 май 20

Един от верните слуги на подсъдимите олигарси Прокопиев и Василев иска да се измъкне от поредния скандал с негово участие.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама