Малина Едрева: "Демократична България" използва мащабната информационна платформа на София за личен пиар

15:01, 07 май 20 / София 25 2117 Шрифт:
Любомира Николова Редактор: Любомира Николова

Винаги съм имала нетърпимост към политиканстването в съчетание с пиар акции заради самите акции. Поредната демонстрация на подобно политиканстване беше отправена от „Демократична България“ по повод изцяло нов проект за града ни – платформата „Ти си София“. Платформа, чрез която всеки бизнес или културен оператор ще може да представи себе си в града, и то безплатно. Зад тази платформа стоят усилията и желанията на много хора от различни групи на нашето общество. В тези дни на криза и възстановяване след нея, тя е възможност за бизнеса и културата, които са най-силно засегнати от извънредната ситуация. Това коментира Малина Едрева  председател на Групата на ГЕРБ - СДС в местния парламент.

Снимка: БГНЕС

"Демократична България" предлага 6-месечен план за ускорена дигитализация

"Изтърпях, заедно с колегите от останалите политически групи, които са и съвносители на доклада за старта на платформата, цялата риторика на "Демократична България" в познатия стил: „всичко и всички са лоши, непрофесионалисти и харчат нашите пари, само ние разбираме и тук това е нещо, което не е .. ние знаем как и сме най-добрите“.

По думите й върхът на политиканстването е бил, че след дебат на сесия на СОС по темата, прочетох,че от ДБ предлагали да направят проекта по платформата без пари. "И приех. Потърсих ги веднага и отправих покана за среща, за да обсъдим конкретен план за действие по работа, която паритята заявява,че ще свърши срещу 0 лева. Отговор няма и до днес. Едно е да се тупаш в гърдите гръмко, че ще работиш безплатно. Друго е да го направиш! Но честно казано нямам желание да мълча докато някой симулира, че работи!', заяви Едрева.

И впрочем, накрая благодаря "Демократична България". От цялото им безсмислено говорене има нещо хубаво – платформата „Ти си София“ няма да има нужда от реклама! Направиха я безплатно!", каза още тя.

Напишете коментар
Коментари: 1
1 Todor R 20:53, 07 май 20

Демократична България са специалисти по нищоправене!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама