Момиче разказа какво е видяло по време на клинична смърт

14:23, 12 май 20 / Любопитно 25 2391 Шрифт:
Юлиан  Тодоров Редактор: Юлиан Тодоров

След тежка пътна катастрофа, 17-годишно момиче разказало какво е видяло, когато е било в безсъзнание. Михаела Розер обяснила, че в първия момент видяла бяла светлина, а след това започнали да изплуват спомени от миналото и моменти от настоящето и бъдещето, съобщава fakti.bg.

Инцидентът се случил преди повече от 20 години, но днес 37-годишната Михаела си спомня всичко до най-малкия детайл. Розер била с родителите си, когато изневиделица шофьорът зад тях, загубил контрол и се натресъл в тяхната кола. Тогава младата дама запомнила момента на смъртта си. Както е разказало момичето тогава, по време на клиничната смърт тя е видяла бъдещите си внуци. Михаела се намирала в клинична смърт в продължение на няколко минути, но лекарите бързо успели да я върнат към живота.

В другия свят било невероятно тихо и спокойно, спомня си Розер. Никога момичето не изпитвало по-затоплящи емоции. Въпреки комфорта, Михаела е поискала да се върне в света на живите, за да може всичко, което видяла, да се случи. В един миг момичето усетило как все едно някой я избутва през дълъг тунел. Усетила сълзи на лицето си и след миг разбрала къде се намира. Подобно на мнозина, по време на клиничната смърт, Михаела видяла тялото си отстрани, за известно време тя можела свободно да влиза и да излиза от него.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама