Майк Тайсън с ново свирепо видео от тренировките си

15:15, 12 май 20 / Спорт 25 3130 Шрифт:
Юлиан  Тодоров Редактор: Юлиан Тодоров

Боксовата легенда Майк Тайсън, който наскоро заяви, че има намерение да се завърне между въжетата, отново публикува впечатляващо видео от тренировките си. Във видеото Тайсън демонстрира забележителна бързина и мощни удари, които биха стреснали всеки един от неговите евентуални противници, предаде Sportal.

Железният Майк, който е с баланс от 50 победи, 6 загуби и 2 равни мача, не се е боксирал от вече далечната 2005 година. В момента обаче, той е твърдо решен да се завърне на ринга, за да участва в поредица от мачове с благотворителен характер.

"Всичко е възможно, когато подхождаш с ум към това. Върнах се!", обяви Тайсън.

Миналата седмица неговият треньор Рафаел Кордейро заяви пред ESPN, че е шокиран от промяната на Майк.

"Не знаех какво да очаквам. Той не беше правил тренировка на лапи от почти 10 години. Наистина не очаквах да видя това, което видях. Видях човек със същата бързина, същата сила като момчета на по 21-22 години."

Треньорът, който работи предимно със състезатели в смесените бойни изкуства, заяви, че Тайсън се готви вече три седмици. "Прави кардио тренировки, лапи, тренировки на чувал. Той е на 53 г., но когато вложи ума си в това и е вътре в ринга - той се променя."

Тренировките продължават между 60 и 90 минути, но Тайсън има отделен треньор на физическа подготовка. Когато работи с Кордейро, той прави между 5 и 7 рунда на лапи.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама