Ивайло Пенчев: Спокойно чупи гръбнаци, народе, имаме чудодейни доктори

10:34, 13 май 20 25 2247 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Бизнесменът Ивайло Пенчев, който пострада при катастрофа с личния си самолет и бе опериран успешно в „Пирогов“, съобщи, че подарява на служителите от болницата и техните семейства годишни карти за „Уолтопия“. Преди няколко дни той отправи апел във Facebook хората да дарят кръв, тъй като е рядка кръвна група. 

Оперираха успешно Ивайло Пенчев

Още веднъж искам най-искрено да благодаря на всички, които дариха кръв. Подарявам и аз на всички вас, мили дарители, и на всяко от децата или внучетата ви годишни карти за Фънтопия и за катерачния ни център. Мили лекари, сестри и санитари от неврохирургията на Пирогов, благодаря от сърце за грижите, които положихте за мен и също подарявам на вас и децата или внуците ви годишни карти за Фънтопия и Катерачния център на Уолтопия А на всички останали служители на „Пирогов“ правим 20% отстъпка за тези места от днес до свършека на века“, написа Пенчев във Facebook.

Ивайло Пенчев: Спазих всички правила при излитането

„Днес е едва втори ден от операцията, която ми направи проф. Габровски и другите хора, А аз вече се разхождам! Спокойно чупи гръбнаци народе! Имаме чудодейни доктори“, написа още той.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама