Всеки загубен час е пирон в ковчега на „Левски“

17:40, 14 май 20 / Спорт 25 2851 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Феновете от фракцията „Ултрас Левски“ видяха в последните събития около клуба доказателство за недостойни постъпки „по високите етажи“. Според тях всеки загубен час е пирон в ковчега на „Левски“

Вчера Васил Божков джироса акциите на клуба на премиера Бойко Борисов, който пък отказа да ги вземе. В крайна сметка те отидоха при изпълнителния директор Павел Колев, но собствеността на „Левски“ продължава да е неизяснена. Това се случва на фона на тежкото финансово състояние на клуба.

Акцент на деня: Дузпа от Дубай

От „Ултрас Левски“ заявиха още, че се надяват тази криза да обедини феновете и да ги върне на стадиона, когато това стане възможно. Те призоваха и да се използва платформата за дарения. Това са единствените приходи, които „сините“ може да отчетат в последните месеци.

Събитията от последните 2 седмици доказаха колко гнусни неща се случват на високите етажи и докато се водят поредните безобразни игри на гърба ни, всеки загубен час, всеки загубен ден е пирон в нашият ковчег. Вярваме, че всичко това, което ни се случва от началото на 2020 година, ще е повратен момент във фенското ни съзнание и ще накара максимално много хора да изпълняват изконния си фенски дълг, а именно безрезервна подкрепа на трибуните и активно участие във всякакви мероприятия, свързани с клубa - масово посещение на мачове, масово купуване на абонаментни карти, масово разграбване на стока от официалния фен-магазин на стадион „Георги Аспарухов“. Надяваме се и съвсем скоро да бъде пусната програмата за членство към клуба, каквото уверение имаме от Павел Колев", пише в съобщението фракцията.

Коронавирус в „Славия“

От „Ултрас Левски“ призоваха легендите и най-успешните футболисти и ръководители на „Левски“ да излязат с лицата си и застанат рамо до рамо в тази борба за онова нещо, което обединява всички левскари.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама