Талантите на Графа превземат сцената на „Гласът на България“

11:46, 15 май 20 / Любопитно 25 2652 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Осем таланти ще се борят да спечелят доверието на Графа и едно от трите места в отбора му за концертите на живо. Второто издание на Нокаутите в „Гласът на България“ ще сблъска вокалното и сценично майсторство на разнообразните участници в тима на миналогодишния победител в шоуто. Да седнат на един от трите червени стола на сцената ще се борят Иван Лазаров, Венета Цонева, Зариа Кантарджиева, Александър Георгиев, Гергана Узунова, Джулия Каваньоли, Йоана Иванова и Александър Славчев.

За последен път в този сезон на най-гледаното музикално шоу всички те ще разчитат на оценката на своя треньор, за да продължат към финала на състезанието за титлата „Глас на България“ и наградата от 50 000 лева. „Доста съм развълнуван, защото отборът ми е много силен, а само трима трябва да продължат напред. Трябва да взема правилните решения. Пожелавам на всички да пеят добре и да се представят добре сценично“, предупреди менторът им Графа.


Снимка: "Гласът на България"

В неделя вечер участниците от отбора на Графа ще изпълнят един след друг песни по техен избор. Целта на всеки е да се представи толкова добре, че да заслужи правото да заеме един от трите червени стола на сцената. Непосредствено след всяко изпълнение Графа трябва да решава на кой стол заслужава да седне участникът. Стол номер 1 е за най-добре представилите се, а стол номер 3 - опасната зона, от която лесно се отпада. Веднъж седнал, всеки може да бъде изместен от по-добър певец. Тримата изпълнители, заели трите стола и след последното изпълнение, ще бъдат финалисти от отбора на Графа.

За първи път в „Гласът на България” зрителите ще получат шанса да върнат любимия си глас в състезанието и да го изпратят на финалите. „Зрителска кражба” ще даде втори шанс на един от 20-те участници от отборите на Камелия, Михаела, Графа и Иван Лечев, които отпаднат на Нокаутите и не успеят да се класират за концертите на живо. Всеки зрител ще може да влезе в ролята на треньор само за 24 часа, веднага след края на последните Нокаути на 31 май, когато ще стартира гласуването на www.glasat.btv.bg

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама